Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
I mamy konkretne rozwiazanie!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
prawkokijow1 napisał:
. Pomagam przy Legalnym prawo jezdzie W Kijowie....
DZIEŃ ...A RACZEJ NOC ... nie jest dobry/dobra...
To jest cholerny SPAM... i to bardzo uciążliwy ...
Jestem przeciwnikiem usuwania postów , jednak ten spam w ponad 10 tematach ...
WOŁA O POMSTĘ ...

Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak

Nudy na pudy...
Niebo pogniewało się ździebko , zasłoniło słońce mokrymi chmurami , wiatr wiruje pomiędzy ziemią... wodą ... górami... wodą ... chmurami ...
ZIMNO I DŻDŻYSTO ...
I to są uroki lata w Nordland , nad brzegiem Morza Północnego w Mojej Wiosce ... .
Całe szczęście , że do sklepu mam dosyć daleko , nie wspomnę już , że ankohol Ten Normalny... jeszcze dalej i też szlaban ...>bo cena i czas otwarcia , zabójczy <...
Widzę , że stara gwardia ...wycofała się z cicha pęk... w Swoje pielesze , zapłotki ...
A Nowy Narybek , zaczyna skromnie szaleć , jak na Swoich Pańskich Włościach ...

Ech zmiana Forumowego Pokolenia ...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
MAM MAŁY PROBLEM...!
Dlatego proszę o NIEZWŁOCZNĄ RADĘ co mam zrobić ,bo jestem w "kropce" /lub inaczej , na rozdrożu i nie wiem w którą stronę się udać.../ .
-problem jest następujący :
-Otrzymałem ofertę z "OBCEJ" firmy na kontrakt , dotyczący pracy na budowie w Oslo ... ,OD JUŻ...!!! ,
znaczy poniedziałek 7:00 .
Stawka wyjściowa 175Nok/t . czas pracy nie mniej niż 40t/u.../ mam przed oczami propozycję umowy o pracę...!
UMOWA NA JEDEN ROK .

I co JA mam zrobić ...!? .

Przecież Tu w Mojej Wiosce mam pracę ..."jaką... taką " jednak jest ,co prawda tylko etat 37,5t/u. i stawka 155Nok/t.
Jednak jak Ja mam ... tak sobie rzucić Tą pracę , ten Projekt ... i przejść do "konkurencji" !? .

W Moim przypadku , wypowiedzenie to trzy miesiące i trwa właśnie poważny projekt , który skończy się dopiero w drugiej połowie Lipca .
Wiem ,że szef się nie zgodzi ,bo jestem jednym z kierowców dowożącym człowieka na projekt .
I jak w poniedziałek Mnie nie będzie / teoretycznie będę w Oslo w Nowej firmie / To ten człowiek straci dniówkę a firma będzie miała "poślizg " w terminach zanim znajdzie Innego Kierowcę .
CO JA MAM ZROBIĆ...!?
Zgłoś wpis
56 Postów

(Veileder)
Nowicjusz
gabriel napisał:
MAM MAŁY PROBLEM...!
Dlatego proszę o NIEZWŁOCZNĄ RADĘ co mam zrobić ,bo jestem w "kropce" /lub inaczej , na rozdrożu i nie wiem w którą stronę się udać.../ .
-problem jest następujący :
-Otrzymałem ofertę z "OBCEJ" firmy na kontrakt , dotyczący pracy na budowie w Oslo ... ,OD JUŻ...!!! ,
znaczy poniedziałek 7:00 .
Stawka wyjściowa 175Nok/t . czas pracy nie mniej niż 40t/u.../ mam przed oczami propozycję umowy o pracę...!
UMOWA NA JEDEN ROK .

I co JA mam zrobić ...!? .

Przecież Tu w Mojej Wiosce mam pracę ..."jaką... taką " jednak jest ,co prawda tylko etat 37,5t/u. i stawka 155Nok/t.
Jednak jak Ja mam ... tak sobie rzucić Tą pracę , ten Projekt ... i przejść do "konkurencji" !? .

W Moim przypadku , wypowiedzenie to trzy miesiące i trwa właśnie poważny projekt , który skończy się dopiero w drugiej połowie Lipca .
Wiem ,że szef się nie zgodzi ,bo jestem jednym z kierowców dowożącym człowieka na projekt .
I jak w poniedziałek Mnie nie będzie / teoretycznie będę w Oslo w Nowej firmie / To ten człowiek straci dniówkę a firma będzie miała "poślizg " w terminach zanim znajdzie Innego Kierowcę .
CO JA MAM ZROBIĆ...!?

Nie mozesz sprobowac w nowej pracy, zostawiajac sobie jakas furtke, gdyby nie wypalilo? Chetnie sie z toba napije piwa w hovedstaden moglbys np. zlozyc o permisjon uten lønn na 2-3 miesiace na poczatek i zobaczyc, co dalej.
Zgłoś wpis
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
gabrielu jedyne wyjście to tak jak wyżej napisał Veileder , życzę powodzenia.....
Zgłoś wpis
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...tylko

nie zapomnij chamie gabrielu,o zwyzywaniu kilku polek od dziwek...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
brzydal napisał:...tylko
nie zapomnij chamie gabrielu,o zwyzywaniu kilku polek od dziwek...

Ty to masz naprawdę problem , jak się zaciąłeś paręnaście miesięcy temu , tak do tej pory ani rusz .
nawet zmiana Nicka nic Tobie nie pomogła , słabe masz nerwy człowiecze .
Lecz się ...lecz...
Zgłoś wpis
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...tobie

natomiast,zadne leki juz nie pomoga

kto sie chamem urodzil,ten chamem zdechnie...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Veileder napisał:...Nie mozesz sprobowac w nowej pracy, zostawiajac sobie jakas furtke, gdyby nie wypalilo? Chetnie sie z toba napije piwa w hovedstaden moglbys np. zlozyc o permisjon uten lønn na 2-3 misiace na poczatek i zobaczyc, co dalej..
Przecież nie problem w tym , że się boję o tą obecną pracę !/w sensie utraty / bo w Moim zawodzie zawsze znajdę zajęcie i to legalne / .
Tylko , że Ja Mam być w TEN PONIEDZIAŁEK W OSLO ...!!!
A TO OZNACZA NIC INNEGO JAK PORZUCENIE OBECNEJ PRACY ...
No po prostu DYSKOMFORT , a ponadto opinia będzie szła za Mną niezbyt elegancka , a Tu w Norge , Nowi Pracodawcy , przeważnie dzwonią do poprzedników o bezpośrednią słowną Opinię .

Dzwoniłem do Gościa /Oslo/, a On powiedział ,że albo będę w poniedziałek rano w robocie albo wcale .

Aaaaaa...Uuuuuuuu...Uuuuuu.....!!!
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok